Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Коли мрія вибирає професію

07.12.2020

Працюючи над проєктом «Як я прийшов у пакувальну індустрію?», кожного разу прискіпливо вибираю свого нового співрозмовника. Цього разу хочу донести до вас, читачі, історію професійного й життєвого досвіду людини, з якою знайомий понад 35 років.


Її шлях до професії цікавий тим, що вона працювала в науково-дослідному інституті, навчалася в аспірантурі, отримала потужний досвід на виробничому підприємстві, а сьогодні навчає студентську молодь пакувальний справі. І все це одна людина, яка з дитинства мріяла стати хіміком. Така різнопланова діяльність, поєднана з вільним володінням англійською мовою та багатьма звичайними людськими вподобаннями, не могла залишити мого нинішнього співрозмовника поза проєктом журналу.


Нарешті настав час назвати ім’я цієї людини, яка (і це теж феноменально, до речі) абсолютно весь час свого професійного життя займається пакувальною справою в різних її сферах. Це Наталія Кулик, кандидат хімічних наук, нині доцент Національного університету харчових технологій. Отже, читайте, дізнавайтесь, перебирайте цей унікальний досвід
!


Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал або статтю

ПЕРЕДПЛАТИТИ