Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Групова та транспортна упаковка – серед лідерів ринку

Валерій Кривошей, головний редактор

02.04.2021

Незважаючи на важливість споживчої упаковки, особливо для харчових продуктів і напоїв, останнім часом виробники будь-якої продукції дедалі більше уваги приділяють проблемі доставки її до споживача. І тут без використання групової та транспортної упаковки не обійтися.

Ця теза не є новою. Проте зараз, коли світ став більш відкритим та інформаційним, а життя на планеті – більш комунікативним, проблема доставки продукції з використанням будь-якого виду транспорту стала залежати головним чином саме від групової та транспортної упаковки.

Сучасні пакувальні матеріали надають дизайнерам і конструкторам найширші можливості для розробки й виробництва такої групової та транспортної упаковки, яка б задовольняла всі вимоги для зберігання продукції та доставки її без пошкодження і псування на всьому логістичному шляху. А ще – для врахування при цьому сучасних тенденцій розвитку упаковки, за якими вона має бути економічною, інформативною та зручною, екологічною й безпечною.

Про деякі аспекти розвитку групової та транспортної упаковки, пакувальних матеріалів для її виготовлення, пакувального й поліграфічного обладнання та інших складових пакувального процесу читайте на сторінках цього номера журналу.

 

Дякую за розуміння та підтримку

Головний редактор
Кривошей В.М., к.х.н.