Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КОНКУРС НА КРАЩУ УПАКОВКУ В РОЗПАЛІ

19.03.2024

Завершується підготовка до XXVI Всеукраїнських конкурсів на кращу упаковку «УКРАЇНСЬКА ЗІРКА УПАКОВКИ», «УКРАЇНСЬКА ЕТИКЕТКА» та «УПАКОВКА МАЙБУТНЬОГО».

 

Більшість компаній уже надіслали свої заявки (анкети, зразки та описи упаковки) для участі в конкурсах.

 

Організатори нагадують, що 31 березня 2024 року завершується подача заявок на участь у конкурсі. Чекаємо!

 

Міжнародне журі 5 квітня визначить переможців, якими стануть упаковки, які набрали більш ніж 50% голосів журі. Як і в минулі роки, організатори конкурсу та їх партнери підготували призи для переможців.

 

Українська Пакувально-Екологічна Коаліція (УКРПЕК) запровадила спеціальний приз «Українська ЕКО Зірка». Переможцем стає одна з трьох упаковок, визначених журі. У 2023 році приз «Українська ЕКО Зірка» отримав біорозкладний пакет (придатний до компостування) для сипких продуктів компанії АВЕНТИН, який, до речі, отримав і приз глядацьких симпатій за більшою кількістю голосів споживачів на сторінці Клубу Пакувальників у Facebook.

 

Правління Спілки дизайнерів України запровадило спеціальний приз «Українська Зірка Креативу». Переможцем стає одна з трьох упаковок, визначених журі.

 

Учасники конкурсів у своїх заявках визначають упаковки, які беруть участь у конкурсі за спеціальні призи!

 

Латвійська пакувальна асоціація та ІАЦ «Упаковка» відзначають спеціальними нагородами інноваційні упаковки.

 

Усі упаковки, подані на конкурс, будуть показані у двомовному (укр./англ.) каталозі, який буде розповсюджуватися під час виставок в Україні та за кордоном.

 

Усі компанії, упаковки яких отримали перемогу та є власниками спеціальних нагород, мають право подавати їх на участь у всесвітньому конкурсі WorldStar Award. За 26 років участі у WorldStar 131 українська упаковка з 26 компаній змагалися за звання кращої упаковки, а 64 були визнані серед кращих в світі. У непростий для українського бізнесу воєнний час 8 упаковок, які представили компанії ІНПАК, АРІС, ПАК ГРУП, ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ, ПОЛІМЕРЦЕНТР, АВЕНТИН, ІНТЕГРА ГРУП, ВЕСНА, перемагали в конкурсі WorldStar.

 

Участь у WorldStar – це можливість продемонструвати найкращі українські упаковки всьому світові. А перемога – всесвітнє визнання досягнень українських пакувальників. Церемонія нагородження переможців відбудеться 18 квітня 2024 року під час виставки ПАК ЕКСПО в рамках iffip.

 

Клуб Пакувальників нагадує, що прийом зразків на конкурс закінчується 31 березня!

 

ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО КРАЩИХ. НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ.