Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

УЧАСТЬ «МОНОПАК» У ВИСТАВЦІ «SIGEP 2024»

05.02.2024

Компанія «МОНОПАК», член Клубу Пакувальників, на минулому тижні взяла участь у міжнародній виставці в Італії «SIGEP 2024» в місті Ріміні. На 45-ій виставці SIGEP були присутні 160 країн та виставлено 1200 брендів з усіх куточків світу. Компанія «МОНОПАК» мала змогу взяти участь та заявити про себе як про одного з лідерів в галузі виробництва гнучкої упаковки в Україні.


Вже понад 20 років Компанія «МОНОПАК» максимально використовуючи всі переваги глибокого друку, забезпечує пакувальним матеріалом підприємства харчової, хімічної та фармацевтичної промисловостей.

 

Участь компанії відбулася за підтримки онлайн платформи Nazovni та Українського Посольства в Італії, які надали змогу представляти себе на міжнародному рівні чотирьом українським компаніям і ми були серед них.

 

5 днів презентації пакувальної продукції, яку виготовляє компанія, на ринках Італії та Європи якнайкраще та з усіма перевагами, 5 днів зустрічей та знайомств, 5 днів розширення контактного поля потенційних клієнтів. Зустрічали і українців, які несуть патріотизм у своїй душі та в праці, яку вони продовжують в іншій країні. Окрім українських та європейських виробників присутні були також представники країн Африки, Індії, Іраку, Північної Македонії, Еквадору, Китаю. Отримали купу вражень від комунікації, безліч контактів та запитів, а також італійську привітність до українського бізнесу та надлюдську підтримку українського народу.

 

Європа нас чує, Європа нас бачить, а надалі ще й буде «носити українську обгортку та етикетку».

 

Джерело: МОНОПАК