Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КОНКУРС ТА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЗОЛОТИЙ КАШТАН 2023»

15.11.2023

Незважаючи на війну, яку нав’язала Україні російська орда, українські студенти продовжують навчатися та змагатися і навіть складні умови, які пов’язані з організаційними проблемами навчання в українських закладах вищої освіти, у конкурсі наукових студентських робіт «Золотий каштан – 2023» взяли участь студенти 11 вищих навчальних закладів, а саме десяти університетів та академій із шести міст України та 1 Державний університет Квара (Kwara State University) із міста Малете, Федеративна Республіка Нігерія. Вони представили на конкурс 31 студентську наукову роботу з актуальних проблем пакувальної індустрії по чотирьом номінаціям.

 

Всі роботи було ретельно розглянуто (з відомих причин – в онлайн-режимі) конкурсною комісією в складі Валерія Кривошея, к.х.н., головного редактора журналу «Упаковка» (голова конкурсної комісії), Олександра Александрова, директора представництва компанії DOW EUROPE GMBH в Україні; Ігоря Міщенко, керівника ТОВ «НВП ІНТА»; Вероніки Халайджі, к.т.н., президента Клубу пакувальників; дизайнера Марії Хоменко; Володимира Слабого, голови УКРПЕК та Регіни Сиротенко, менеджера проєктів Клубу пакувальників.

 

Із зрозумілих причин, як і минулого року, конференція пройшла 14 листопада 2023 р. онлайн. В ній взяли участь 47 студентів, викладачів і фахівців пакувальної індустрії. Переможці конкурсу не тільки виконали чудові й корисні наукові роботи, але й змістовно та вдало доповіли про їх результати.

 

Всіх переможців конкурсу «Золотий каштан» нагороджено дипломами Міністерства освіти і науки України, медалями «Переможець конкурсу “Золотий каштан – 2023”», а їх керівників – грамотами Клубу пакувальників.