Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

UNIVEST НА ВИСТАВЦІ PACKAGING INNOVATIONS & EMPACK 2024

26.02.2024

Участь компанії Univest (є членом Клубу Пакувальників) разом із партнерами SinumUK у виставці Packaging Innovations & Empack 2024 Exhibitors у Бірмінгемі була надзвичайно важливою для розвитку бізнесу компанії в Європі загалом та відкриття нових можливостей у Великій Британії зокрема.

 

У виставці Packaging Innovations & Empack 2024 взяли участь понад 400 експонентів, які пропонували найсучасніші рішення, адаптовані до потреб упаковки. Відбулося більш ніж 35 сесій із доповідачами таких топових брендів, як Amazon, Ocado Retail Ltd, WWF тощо, а також працювали ексклюзивні зони нетворкінгу для обміну контактами з професіоналами провідних компаній, таких як Unilever, GSK, Nestlé та багатьох інших.

 

Беззаперечною ініціативою сталого розвитку залишається глобальний перехід до екологічності в упаковці, і виробники паперового паковання представили понад 1000 інноваційних пакувальних рішень. Кав’ярні, ресторани фастфуду та ритейлери Європи активно адаптуються до екологічно чистих практик і матеріалів, демонструючи корпоративну відповідальність перед вибором свідомих покупців. Споживчими перевагами зараз є біоупаковка, яка переробляється, відновлюється, компостується.

 

Експерти Univest продемонстрували такі екологічні рішення для харчової промисловості, як паперові стакани з бар’єрним покриттям (замість поліетиленового) і кришки з пресованої пульпи (як альтернативу полімерним). Univest, мабуть, була єдиною компанією з «eco-coffee set» в такому виконанні, адже більшість виробників використовують PLA як альтернативу ПЕ покриттю.

  

Для PaperBag участь в Empack стала можливістю переглянути останні тренди у світі пакувальної індустрії, ознайомитися з інноваційними підходами та відкрити для себе нові ідеї щодо покращення продуктів. Очевидними тенденціями ринку пакування лишається сталий розвиток та екологічність. Більшість виробників роблять пакети із переробленої макулатури або паперу, що підлягає 100%-й переробці. Продукти та рішення PaperBag вразили відвідувачів широкою лінійкою розмірів та різновидами пакетів: з вікнами, ручками, фольгою, друком.

 

Крім того, під час Empack представники компаній відвідали семінари та панельні дискусії про передові практики пакувальної галузі, нові тенденції та вподобання споживачів у 2024 році. А вже за кілька днів вийде відеоінтерв’ю Univest британським ЗМІ про всі виклики перед українською компанією, яка невпинно розвивається та зростає задля людей та довкілля.

 

Виставка Packaging Innovations & Empack 2024 Exhibitors відкрила нові перспективи для співпраці та розвитку бізнесу. Відвідувачі виставки високо оцінили продукти та підходи. Це підтверджує, що участь Univest і PaperBag була успішною та дала якісні результати.

 

Компанії дякують усім, хто відвідав їхні стенди та підтримав під час виставки!

 

Джерело: Univest