Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ WORLDSTAR STUDENT AWARDS 2024

29.01.2024

24 січня 2024 року оголошено результати конкурсу WorldStar Student Awards 2024, що проводиться Всесвітньою організацією пакувальників (WPO).


Конкурс WorldStar Student Awards – це міжнародний конкурс із дизайну упаковки для студентів та магістрів з усього світу, які беруть участь у проєктах у сфері упаковки, включаючи структурний дизайн та/або графічний дизайн та отримали перемогу на національних конкурсах упаковки.

 

Нагорода WorldStar Student Awards покликана заохочувати та демонструвати таланти студентів, а також нові та інноваційні ідеї у сфері пакування. Через рекламу WPO, міжнародні публікації та вебсайт студентам-переможцям надається можливість отримати професійне визнання та почати кар’єру фахівця з упаковки.

 

Цього року в конкурсі взяли участь 253 роботи від студентів із 25 різних країн світу. Для нагородження було відібрано 137 робіт.

 

Онлайн-журі складалося із 49 міжнародних професіоналів з упаковки з 34 країн – членів WPO з усього світу.

 

PDF-копія повного каталогу переможців із зазначенням усіх нагород доступна для перегляду онлайн або для завантаження та друку. 

 

Каталог переможців: завантажити PDF 

 

Також на вебсайті WorldStar Student доступна таблиця результатів конкурсу.

 

Отримати більше інформації про всесвітній конкурс для студентів та аспірантів WorldStar Student можна, підписавшись на LinkedIn та Instagram. Натисніть на зображення нижче та «підпишіться».