Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

WPO NEWS 56

22.12.2023

Всесвітня Організація пакувальників WPO, членом якої з 1997 р. є Клуб пакувальників, видала наступний випуск електронної газети WPO NEWS 56.

Пропонуємо ознайомитися з пакувальними новинами зі всього світу

 

Слово президента
Єдиний голос для світової спільноти пакувальників
З великим хвилюванням 23 листопада я мала честь прийняти президентство WPO від мого найдорожчого друга та давнього колеги П’єра П’єнаара. Цей момент у Кейптауні є для мене освяченням послідовної подорожі, більшу частину якої, разом із усіма вами.
_______________________________________

Від редакції

Чиста етикетка, тренд для упаковки харчових продуктів і напоїв
Чиста етикетка – це термін, який формує одну з головних тенденцій у світі продуктів харчування та напоїв. Можливо, ви чули цей вислів, який у найближчі роки стане все більш поширеним. Якщо ви ще цього не чули, це означає етикетки продуктів, які складаються виключно з натуральних інгредієнтів.
_______________________________________

Навколо світу
Конкурс та конференція «Золотий каштан 2023» в Україні
Член WPO Клуб пакувальників України провів XXIV конкурс студентських наукових робіт «Золотий каштан» з актуальних проблем пакувальної галузі. У ньому взяли участь студенти з 11 вищих навчальних закладів, які представляли 10 університетів, а також академії з шести міст України та Державного університету Квара з Нігерії. Студентами було подано 31 наукову роботу, за результатами яких визначено чотирьох переможців.
_______________________________________

Від правління
П’єр Пієнар вітає Лучіану Пеллегріно як нового президента WPO
23 листопада генеральний менеджер ABRE (Бразильська асоціація упаковки – www.abre.org.br) Лучіана Пеллегріно обійняла посаду президента WPO під час засідання правління в Кейптауні, Південна Африка. Лучіана, яка є першою жінкою, яка обійме цю посаду в Організації, була обрана в травні цього року одноголосно на зборах під час interpack. Вона змінила австралійця П’єра П’єнаара, який очолював WPO два терміни поспіль, перший з яких розпочався у 2018 році.
_______________________________________

Освіта
У 2024 році в Австралазії з’явиться версія курсу «Основи технології пакування» для приватних осіб.
Члени WPO AIP (Австралійський інститут упаковки – www.aipack.com.au) та IoPP (Професійний інститут упаковки США – www.iopp.org) представляють домашню версію курсу «Основи технології упаковки» для Австралії. Стаціонарний курс розділений на семестр Слово Президента
_______________________________________