Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

CONSTANTIA FLEXIBLES БЕРЕ НА СЕБЕ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ ЩОДО НУЛЬОВИХ ВИКИДІВ

31.10.2023

Constantia Flexibles, третій у світі виробник гнучкої упаковки, офіційно бере на себе зобов’язання щодо нульових викидів відповідно до стандартів науково обґрунтованої ініціативи (SBTi).

 

Будучи одним із найбільших гравців у пакувальній галузі, Constantia Flexibles усвідомлює свою роль у формуванні більш сталого майбутнього. Особливо в часи зміни клімату, встановлення науково обґрунтованих цілей і стимулювання науково-дослідних розробок для створення інноваційних рішень для зменшення викидів парникових газів (ПГ) і прискорення переходу до економіки з низьким вмістом вуглецю має бути ключовою метою будь-якої виробничої компанії.

 

З цієї причини Constantia Flexibles вирішила долучитися до Ініціативи науково обґрунтованих цілей (SBTi). «Ми раді оголосити про це зобов’язання та приєднатися до інших організацій у боротьбі зі зміною клімату», — говорить Пім Верваат, генеральний директор Constantia Flexibles. «Стійкість завжди була частиною нашої ДНК, тому ми продовжуємо інвестувати в розробку більш екологічних пакувальних рішень, зосереджуючись на циркулярній економіці». З 2018 року компанія має затверджену науково обґрунтовану мету скорочення викидів парникових газів і послідовно працює над досягненням мети скоротити викиди парникових газів у всіх трьох сферах діяльності на 24% до 2030 року. «Щоб залишатися на передньому краї сталого розвитку, було час оновити нашу ціль, щоб відобразити потребу обмежити глобальне потепління до 1,5°C і досягти нульового чистого викиду до 2050 року», - додає Верваат. «Тому ми вирішили збільшити амбіції нашої мети та взяли на себе зобов'язання встановити науково обґрунтовану Ціль Net Zero в усіх трьох областях протягом наступних двох років».

 

Ініціатива науково обґрунтованих цілей (SBTi) є партнерством між (CDP Carbon Disclosure Project), Глобальним договором ООН, Інститутом світових ресурсів (WRI) та Всесвітнім фондом природи (WWF). Заклик SBTi до дії є одним із зобов’язань коаліції «Ми маємо на меті бізнес».

 

Джерело: Constantia Flexibles