Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

УПАКОВКА З МОНОМАТЕРІАЛІВ ВІД AMCOR ДЛЯ МЕДИЧНОГО СЕКТОРУ

09.11.2023

Компанія Amcor запустила своє «наступне покоління» рішень для ламінатів для медичного застосування, яке дозволяє розробляти «плівкову упаковку, яка повністю підлягає вторинній переробці в поліетиленовому потоці».


Пакувальний гігант заявив, що нове рішення зменшує вуглецевий слід кінцевої упаковки, зберігаючи при цьому вимоги до продуктивності додатків пристроїв, допомагаючи медичним компаніям досягати своїх цілей сталого розвитку.

 

Готові до переробки ламінати Amcor HealthCare – це одноматеріальні поліетиленові (PE) ламінати, які можна використовувати для широкого спектру форматів упаковки.

 

Вони можуть замінити кришку, що не підлягає переробці, на придатну для переробки для 3D-термоформованих упаковок, які використовуються для простирадл і захисних матеріалів, катетерів, а також ін'єкційних і трубчастих систем.

 

Ще одне застосування ламінатів може бути в 2D-пакетах для таких продуктів, як матеріали для догляду за ранами та рукавички.

 

Даніель Ройз (Daniel Roiz), директор з продажу та маркетингу Amcor HealthCare EMEA, сказав, що запуск є частиною фокусу Amcor на галузі охорони здоров'я.

 

«Наше рішення з монополіетилену вирішує ключову проблему переробки упаковки для медичних товарів та є значним кроком до того, щоб допомогти медичному сектору безпечно прийняти більш екологічні пакувальні рішення.

 

Ми прагнемо продовжувати розвивати наше портфоліо, щоб виконати наше зобов'язання розробити всю упаковку Amcor, придатну для переробки або повторного використання до 2025 року».