Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НАГОРОДА ЗА УПАКОВКУ ДЛЯ ПИВА

27.12.2023

Компанія Karl Knauer змогла вразити упаковкою на відомій German Design Award 2024. Компанію відзначили за картонну упаковку для пивного бренду Stella Artois.


У цьому випадку було три речі, які переконали журі відомої премії German Design Award 2024 нагородити упаковку Stella Artois. Перше, що впадає в око на упаковці Stella Artois, – це закруглені кути та продуманий малюнок коробки . Це означає, що високоякісна упаковка пивоварної групи ABInBev явно виділяється серед конкурентів за дизайном і зовнішнім виглядом порівняно зі звичайною зовнішньою упаковкою. Розробники упаковки KarlKnauer також отримали визнання за телескопічну ручку, яка не вимагає полімерних зміцнювальних ременів і полегшує захоплення її рукою.

 

І останнє, але не менш важливе: упаковку можна розділити на дві половини вздовж перфорації по колу. Нижнє відділення утримує всі пляшки разом, і його можна використовувати як лоток, якщо засунути бічні виступи всередину.

 

«Незважаючи на наявність особливих деталей та бажаних функції, цей проєкт пройшов надзвичайно швидко, легко та гладко. Співпраця із залученими партнерами проєкту була справді веселою та так само освіжаючою, як і вміст нашої нагородженої упаковки».

Губерт Вернет (Hubert Wernet) , керівник відділу інновацій Karl Knauer

 

Вся упаковка не містить полімерів та складається зі стійких європейських ресурсів. Тому крафт-картон, коли всі пляшки вже спорожніли – наприклад, під час святкування отримання нагороди, можна легко викинути в контейнер для паперового сміття .

 

Джерело: Karl Knauer