Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЗМІНИ В КОМАНДІ FUTAMURA

08.02.2024

Futamura, провідний світовий виробник відновлюваних і компостованих пакувальних плівок, призначила Павла Квасніцького регіональним менеджером із продажу, який опікуватиметься регіонами Польщі, Співдружності Незалежних Держав, країн Балтії та України.

 

Маючи понад 25 років досвіду роботи з гнучкою упаковкою та клеями, Павел приносить із собою величезні знання про виробництво плівок і пакувальні галузі.

 

Коментуючи своє призначення, директор із продажу та маркетингу Futamura Енді Світмен (Andy Sweetman) сказав: «Дуже приємно вітати Павла в команді Futamura. Його знання та розуміння гнучкої упаковки в поєднанні з його досвідом у клейовій та переробній промисловості роблять його безсумнівним активом для команди. Дедалі частіше наші плівки NatureFlex™ також використовуються в поєднанні з іншими субстратами для все більшого технічного застосування. Павел тісно співпрацюватиме з нашими клієнтами, поточними та новими».

 

Павел вступає в цю роль після запланованої відставки Анджея Корнацького (Andrzej Kornacki), давнього члена команди Futamura. Енді Світмен додав: «Анджей візьме з собою багато галузевих знань і досвіду. Він визнаний експерт із гнучкої упаковки та був відданим прихильником ширшої пакувальної галузі. Присвоєння йому у 2022 році звання «Заслужений працівник пакувальної промисловості» від Польської палати упаковки стало справжнім визнанням його внеску в пакувальну галузь. Ми будемо дуже сумувати, але ми бажаємо йому всього найкращого під час його заслуженої пенсії».

 

Futamura нещодавно відсвяткувала відкриття нової сучасної виробничої лінії, що збільшило виробничі потужності та ще більше скоротило час виконання замовлення клієнтами.

 

Джерело: Futamura