Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КОНЦЕПЦІЯ ЦИРКУЛЯРНОЇ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ АЛКОГОЛЬНИМИ НАПОЯМИ

11.01.2024

ecoSPIRITS France та La Maison du Whisky (LMDW) запустили нову ініціативу циркулярної роздрібної торгівлі у Франції, пропонуючи рішення для поповнення цінних напоїв преміумкласу та ексклюзивних алкогольних напоїв у секторі роздрібної торгівлі. Ця нова ініціатива, що знаменує собою перший випадок, коли технологія замкнутого циклу ecoSPIRITS стала доступною для роздрібних торговців у Європі, спочатку була запроваджена в окремих роздрібних точках, що належать LMDW, у Паризькому регіоні. Пізніше вона стане доступною для більш ніж 100 точок роздрібної торгівлі алкогольними напоями, що поставляються LMDW по всій країні, а з початку 2024 року буде запропонована роздрібним торговцям поза Францією. У програмі представлено лімітовані бренди алкогольних напоїв, які були випущені спеціально для співпраці та які не можна придбати в традиційному форматі скляних пляшок. Рішення для наповнення було розроблено у відповідь на французький закон про боротьбу з відходами «Loi AGEC», який вимагає, щоб продукти супроводжувалися інформацією про їх екологічність та циркулярність.


Алкогольні напої будуть доставлятися ритейлерам у форматі ecoTOTE™ та видаватися споживачам у магазині за технологією SmartPour™ 2.0S. Блоки було виготовлено в бронзовому кольорі, щоб відобразити зовнішній вигляд мідного перегінного куба, спеціально для сектора роздрібної торгівлі. Споживачі можуть вибрати один із трьох розмірів спеціальних фірмових багаторазових пляшок: це тестер розміром 20, 50 або 70 мл. Їм пропонується наповнити власні пляшки обраним алкогольним напоєм безпосередньо з SmartPopour і прикріпити етикетку та кришку від пляшки, щоб завершити покупку. Дерев'яна кришка пляшки має трафаретний друк з логотипом ecoSPIRITS.

 

Невеликі партії купажованого шотландського віскі Compass Box Synthesis (купажований шотландський віскі), джин Christian Drouin Verger Sauvage, рум-агріколь Renegade Hope та односолодовий віскі Amorik складають початкову лінійку алкогольних напоїв. Коли запаси закінчаться, вони будуть замінені новими напоями спеціального випуску, включаючи сезонні варіанти.

 

Співпраця ecoSPIRITS France та La Maison du Whisky сприятиме постійному впровадженню циркулярних рішень ecoSPIRITS поза приміщенням в алкогольній промисловості.