Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

РОЗВИТОК ВИСОКОЕФЕКТИВНОЇ ПАПЕРОВОЇ УПАКОВКИ ВІД AMCOR

06.03.2024

Компанія Amcor (NYSE: AMCR, ASX: AMC), світовий лідер у розробці та виробництві відповідальних пакувальних рішень, оголосила про розширення асортименту AmFiber™ Performance Paper у Європі, включивши в нього термозварювані пакети для сухих харчових продуктів, добавок і напоїв, таких як розчинна кава, розчинні напої, спеції, приправи та сушені супи.


AmFiber™ Performance Paper – це паперова упаковка з високою бар’єрністю, придатна для переробки. Вона вперше була представлена в 2022 році для закусок і кондитерських виробів. З’явившись сьогодні на полицях магазинів відомих брендів снеків і кондитерських виробів, він забезпечує високий бар’єрний захист від кисню та вологи та чудово працює на пакувальних машинах.

 

Крім розширення сфери застосування на нові категорії продукції, Amcor інвестувала у виробничі потужності, щоб задовольнити зростання попиту на цей вид паперової упаковки. Компанія інтегрувала сучасну виробничу лінію на своєму заводі Amcor Flexibles Alzira в Іспанії для підтримки глобального бізнесу Amcor. Виробнича лінія обладнана для виготовлення як холодної, так і термозварюваної упаковки AmFiber™, забезпечуючи герметичність, щоб гарантувати належний захист продукту в ланцюжку постачання та протягом усього терміну придатності.

 

Сучасне обладнання на заводі Alzira разом із багатим досвідом команди в бар’єрних технологіях, процесах друку та запечатування роблять його одним із центрів передового досвіду Amcor у галузі гнучкої паперової упаковки.

 

«AmFiber™ Performance Paper пропонує брендам найкраще з обох світів», – сказав Ілля Сищиков, віцепрезидент глобального управління продуктами AmFiber™. «З технічного погляду, він забезпечує високу бар’єрність і відмінну оброблюваність. З погляду навколишнього середовища, він не містить ПВДХ, доступний у FSC®-сертифікованому папері та підлягає переробці в більшості європейських країн. Насправді незалежні випробування переробки, проведені такими організаціями, як Aticelca® і PTS, продемонстрували вражаючий рівень відновлення матеріалу під час процесу переробки».

 

Він додав: «У нас є багато захоплюючих проєктів у нашій науково-дослідній програмі для паперу, і це розширення виробництва упаковки для кулінарії та напоїв є ще однією важливою віхою на шляху до розробки паперової упаковки, яка переробляється, для всіх сегментів, які ми обслуговуємо».

 

Джерело: Amcor