Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЦИФРОВА ЗАХИСНА УПАКОВКА

12.01.2024

SEE впроваджує нові можливості цифрового висікання для упаковки Korrvu бренду Sealed Air, прагнучи скоротити час виробництва та звільнити складські приміщення на об'єктах клієнтів.


Упаковка Korrvu оточує продукцію нековзною плівкою, щоб захистити її від ударів і вібрації без шкоди для видимості. Щоб спростити для споживачів переробку, упаковка переробляється разом із прикріпленою полімерною плівкою.

 

Завдяки цифровому висіканню є надія, що терміни виконання замовлень скоротяться з місяців до тижнів. Клієнти також можуть розміщувати менші мінімальні обсяги замовлення, що зводить нанівець необхідність для клієнтів зберігати надлишки упаковки на місці.

 

Крім того, очікується, що цифрові технології розблокують великі обсяги та короткотиражні замовлення для виробництва на вимогу, звільняючи місце на складах, дозволяючи клієнтам зберігати лише необхідну кількість упаковки.

 

Фізичне оснащення більше не потрібне, і клієнтам буде легше адаптувати свій дизайн до продуктів, сезонів, місць розташування та клієнтів. Гофрокартон можна вигравірувати лазерами та вирізати, щоб відрізнити упаковку від упаковки конкурентів на ринку.

 

Також сподіваються, що цифрова обробка зменшить вуглецевий слід ланцюжка поставок за рахунок спрощення його діяльності. Повідомляється, що упаковка Korrvu містить щонайменше 50% переробленого вмісту, вона може бути використана повторно та підлягає переробці.

 

«Пакувальні рішення Korrvu традиційно різали фізичними штампами, які виготовлялися на замовлення для кожного клієнта», — пояснив Інго Лублоу, директор з маркетингу захисного обладнання в регіоні EMEA в регіоні EMEA. – «Цей процес може зайняти місяці, щоб удосконалитися».