Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЕКОЛОГІЧНИЙ ШИК: RELEAF PAPER ПРЕДСТАВЛЯЄ ПАПЕРОВІ ІННОВАЦІЇ В УКРАЇНІ

30.01.2024

Releaf Paper, новатор у виробництві екологічних паперових рішень і упаковки з опалого листя, представляє в Україні вісім інноваційних продуктів, які поєднують екологічність, функціональність і стиль в упаковці. Ці новинки Releaf використовують інноваційну запатентовану технологію для перетворення опалого листя в екологічно чисті альтернативи та пропонують «зелене» готове до покупки рішення з пакування для малого та середнього бізнесу.


«Ми раді розпочати 2024 рік із представлення цих нових екологічно чистих продуктів в Україні, задаючи тон року інновацій та екологічного вибору з Releaf Paper. За даними Trivium Packaging’s 2021 Global Buying Green Report, 54% споживачів при виборі продукту враховують екологічну упаковку, тож бізнес уже сьогодні може врахувати побажання клієнтів і підвищити продажі! Ми з гордістю представляємо самозбірні коробки, блокнот Releaf Paper, екологічно чистий пакувальний папір і пакети, вироблені з українського листя. Цей рік обіцяє стати цікавою подорожжю з постійним вдосконаленням продукту, орієнтованого на клієнта, та розвитку. Ми працюємо над тим, щоб кожна пропозиція Releaf Paper бездоганно відповідала вашим цінностям і перевершувала очікування», — сказав Віталій Годзула, комерційний директор Releaf Paper в Україні.

 

Основні характеристики пакетів Releaf Bags:

 

• виготовлені з паперу з опалого листя без вирубування дерев;
• пропонують екологічну альтернативу полімерним або пакетам з паперу з деревини;
• повністю переробляються та біологічно розкладаються протягом 40-55 днів для сталої утилізації;
• ручки прикріплені надміцним клеєм для надійного транспортування;
• конструкція із щільного паперу для перенесення важких вантажів;
• крафтовий колір для органічного вигляду;
• прямокутна основа для зручності завантаження та транспортування;
• постачаються в складеному стані для компактного зберігання;
• ідеально підходить для транспортування контейнерів для їжі на винос, продуктів і їжі з собою;
• універсальні для використання як екологічні подарункові пакети.

 

Продукти Releaf Paper розроблено з урахуванням потреб різноманітних клієнтів, зокрема:

 

1. Малий і середній бізнес: для бутиків чи затишних кафе новинки є екологічною альтернативою для упаковки та рекламних акцій. Довговічність і елегантність цих продуктів роблять їх ідеальним вибором для демонстрації прихильності вашого бренду до сталого розвитку.

 

2. Виноробні: для виноробень, які хочуть упаковувати та рекламувати свої вина в екологічно свідомий спосіб, ці продукти пропонують чудове рішення. Красивий коричнево-сірий колір і органічний вигляд продуктів ідеально відповідають естетиці виноградника.

 

3. Любителі мистецтва та хобі: люди, які захоплюються екологічно чистими матеріалами для своїх творчих починань, знайдуть ці колекції ідеальними. Аркуші паперу Natural Kraft Collection ідеально підходять для художників, ремісників і любителів, які цінують екологічно чисті варіанти.

 

4. Екосвідомі покупці: споживачам, які прагнуть зробити екологічний вибір під час купівлі повсякденних речей або подарунків, сподобаються екологічні подарункові пакети. Вони не тільки стильні, але й екологічно відповідальні.

 

5. Ритейл: підприємства роздрібного сектора можуть скористатися цими продуктами, щоб підкреслити через свій вибір упаковки цінність екологічних уподобань споживачів. Елегантний та стійкий характер продуктів Releaf Paper підсилює загальний бренд-імідж, роблячи їх цінним активом для торгових гравців, які прагнуть відповідальності перед природою.

 

Джерело: Releaf Paper