Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

MONDI РОЗШИРЮЄ ВИРОБНИЦТВО ПАПЕРОВИХ ПАКЕТІВ ECOWICKETBAGS

28.02.2024

Mondi збільшує виробництво паперових пакетів EcoWicketBags на своєму заводі в Саді (Угорщина), використовуючи інтегрований ланцюжок створення вартості Групи, від внутрішнього виробництва паперу до покриття й переробки.

 

EcoWicketBags призначені для рециклінку та пропонують вдосконалений бар’єрний захист, необхідний для підгузків і засобів жіночої гігієни.


21 лютого 2024 р. – Mondi, світовий лідер екологічного пакування та паперу, розширює виробництво свого інноваційного асортименту паперових пакетів EcoWicketBags. Це відбувається у відповідь на зростання попиту на екологічну упаковку в індустрії дому та особистої гігієни (HPC), особливо для таких продуктів, як підгузки та засоби жіночої гігієни.

 

Розширюючи виробництво EcoWicketBags на своєму заводі в Саді (Угорщина), Mondi ще більше використовує інтегрований ланцюжок створення вартості Групи, від внутрішнього виробництва паперу до покриття та переробки. Пакети EcoWicketBags виготовляються з паперу Mondi FunctionalBarrier Paper 95/5 – надзвичайно міцного крафт-паперу, який можна пристосувати, надавши спеціальних бар’єрних та захисних властивостей для задоволення потреб різноманітних продуктів. Вони доступні в різних розмірах для різних застосувань і забезпечують захист від наповнення до транспортування та зберігання, а також ідеально підходять для друку фірмових знаків клієнтів.

 

EcoWicketBags виготовляються з відновлюваного матеріалу та призначені для переробки на стандартних європейських заводах з переробки паперу відповідно до вказівок 4evergreen. Паперова упаковка має дуже високі показники переробки в Європі (82%) [1], і Mondi EcoWicketBags може підтримати клієнтів у галузі HPC у досягненні цілей сталого розвитку на шляху до економіки замкнутого циклу.

 

EcoWicketBags доповнюють асортимент придатної для переробки упаковки Mondi, якими є полімерні мішки WicketBag, і відповідають інструкціям щодо переробки CEFLEX. Мішки WicketBag використовують велику кількість постспоживчого вмісту відповідно до потреб клієнтів. Завдяки різноманітним виборам клієнти можуть вибрати те, що найкраще підходить для їх продукту для досягнення їхніх цілей сталого розвитку.

 

Пьотр Барчиковскі (Piotr Barczykowski), директор із продажу Consumer Flexibles у Mondi, каже: «Наш завод у Саді в Угорщині має хороші можливості для обслуговування клієнтів по всій Європі, і ми раді відповісти на вимоги споживачів і клієнтів щодо екологічних рішень за допомогою наших паперових пакетів EcoWicketBags».