Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КРАФТ-ПАПІР ВІД MONDI СЕРТИФІКОВАН ДО КОМПОСТУВАННЯ

01.11.2023

Mondi, світовий лідер у виробництві упаковки та паперу, оголосив, що весь його портфель крафт-паперу для упаковки сертифіковано як придатний для домашнього або промислового компостування.

Сертифікація лежить в основі зобов’язань Mondi MAP2030 (План дій Mondi 2030) у сфері сталого розвитку, щоб до 2025 року зробити 100% своєї упаковки та паперової продукції придатною для повторного використання, переробки або компостування, забезпечуючи стійкий кінець терміну служби всього паперу та пакувальних виробів. Хоча можливість повторної переробки залишається основною метою Mondi, щоб підтримувати волокна в обігу, компостування може бути життєздатним варіантом після завершення терміну служби для певних застосувань, наприклад, утилізованих у потоці біовідходів.

 

Крафт-папір Mondi виготовляється з поновлюваних і сертифікованих джерел, що може допомогти клієнтам досягти власних цілей сталого розвитку. Клієнти можуть отримати вигоду від широкого асортименту продукції, яка відповідає вимогам промислової упаковки, пакетів для роздрібної торгівлі та привабливої харчової упаковки для полиць супермаркетів.

 

Прикладом компостованого крафт-паперу Mondi є Advantage MF EcoComp, який спеціально розроблений для побутового та сільськогосподарського використання та використовується для паперових пакетів. Іншим прикладом є крафт-папір Mondi EcoVantage, який поєднує нові та перероблені волокна для екологічно чистої упаковки для покупок харчових продуктів.

 

Сільвія Ханзелова (Silvia Hanzelova), директор з продажу Specialty Kraft Paper Mondi, каже: «Подібні сертифікати ілюструють наше постійне прагнення надавати нашим клієнтам найбільш відповідні та надійні пакувальні матеріали та рішення. Вони дають усім нашим промисловим, комерційним і виробничим клієнтам впевненість у тому, що наш папір можна компостувати, і запевняють їх у тому, що разом з нами вони працюють над більш стійким майбутнім. Майбутнє, яке продовжує забезпечувати міцну та ефективну упаковку, адаптовану до їхніх індивідуальних потреб».

 

Джерело: Mondi