Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

NATUREFLEX™ У ПАКЕТАХ SACMA

24.01.2024

Італійський виробник паперових пакетів Sacma S.p.A. виробляє одноразову гнучку упаковку на паперовій основі вже понад  55 років.

 


Сьогодні Sacma розширює свій екологічно чистий асортимент B.Life за допомогою B.Life Gaia– революційного пакувального рішення, яке пропонує відновлювану та компостовану альтернативу для пакування гарячих продуктів, таких як курка. Ці нові пакети поєднують FSC-сертифікований папір із трави з внутрішньою целюлозною підкладкою NatureFlex™ від Futamura. Отриманий продукт є високотехнічним рішенням для сегменту грилів, високопродуктивним пакетом, який має цінність і наприкінці терміну експлуатації.

 

З погляду продуктивності, нові пакети Gaia ідеально підходять для пакування гарячих продуктів, таких як курка. Термозварюваний внутрішній шар NatureFlex™ забезпечує герметичність пакетів навіть у присутності соків і захист від жиру для захисту споживача. Матеріали стійкі до високих температур, тому їх можна використовувати в духовках і гарячих шафах або в мікрохвильовій печі для розігріву продукту. Sacma також протестувала пакети на використання при низьких температурах до -40°C, щоб підтвердити їх придатність для заморожування. Пакети доступні в паперовому вигляді або з прозорим вікном, щоб споживачі могли бачити продукт.

 

Пакети Gaia сертифіковані відповідно до стандарту OK Compost Home для компостування у дворі. Це означає, що їх можна компостувати після використання як в домашніх умовах, так і на промислових підприємствах. Сумки Gaia також сертифіковані Aticelca як придатні для переробки як паперові відходи.

 

Джерело: Futamura