Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ПАКУВАЛЬНИЙ ПАПІР ДЛЯ КАВИ

12.02.2024

Компанія Sappi Europe, виробник гнучкого пакувального паперу, тепер пропонує гнучкий пакувальний папір із покриттям «Algro Finess C», спеціально розроблений для упаковки кави.


Він вражає своїм якісним зовнішнім виглядом і відмінними властивостями друку та обробки. Новий папір також можна використовувати для ефективного зменшення складок і розривів чорнила, які можуть вплинути на вигляд упаковки в точці продажу. Компанія Sappi є лідером на ринку гнучкого пакувального паперу з покриттям. Останніми роками вона постійно розвиває своє портфоліо та адаптує свої рішення до дуже специфічних вимог до продуктів своїх клієнтів.

 

Упаковка привертає увагу
Для пристрасних любителів кави неможливо уявити початок дня без улюбленого гарячого напою. Для справжніх кавових поціновувачів вирішальну роль відіграє як якість вмісту, так і зовнішній вигляд, тобто дизайн та упаковка. Для того, щоб переконати покупців у магазинах, виробник пакувального паперу Sappi розробив новий продукт «Algro Finess C», папір, за допомогою якого виробники брендових товарів можуть надихнути споживачів купувати їхню продукцію ще ефективніше.

 

«Algro Finess C» – для особливої витонченості
Нещодавно розроблений папір із подвійним покриттям Machine Glazed Bleached Kraft (MGBK) був спеціально розроблений для гнучкої упаковки та ідеально підходить для багатьох застосувань упаковки в кавовому та харчовому секторах, таких як закуски та кондитерські вироби. На упаковці кави, зокрема, часто видно складки та розриви чорнила після друку та фальцювання, які роблять видимими білі ділянки. З «Algro Finess C» було розроблено продукт, який зменшує ці непривабливі плями та запобігає їх появі. Папір має глянцеве покриття та оброблений зворотний бік. Він доступний у вазі 80 г/м² і 90 г/м² і завдяки своїм унікальним властивостям також підходить для прямого контакту з харчовими продуктами.

 

Високоякісний друк та кінцева обробка
Гнучкий пакувальний папір також вирізняється своїми чудовими властивостями під час друку та обробки. Завдяки своїй глянцевій поверхні та відмінним властивостям задруковування, «Algro Finess C» досягає чудових результатів під час флексографічного або глибокого друку. Винятково сильна передача кольору та тону забезпечує вражаючий зовнішній вигляд, за допомогою якого виробники бренду можуть привернути до себе увагу в точках продажу. У плані жорсткості «Algro Finess C» також не залишає бажати кращого. Завдяки винятковій стабільності папір можна легко обробляти як конверт на пакувальній лінії навіть на високій швидкості.