Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

СТІЙКІ ПАКЕТИ З НОСИКОМ ІЗ ПРИДАТНОЇ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ПЛІВКИ

07.03.2024

Стійкі пакети з носиком від SÜDPACK зручні, стійкі, багато разів закриваються та підходять для рідких або пастоподібних продуктів, таких як фруктові пюре. Для власного виробництва пакетів SÜDPACK тепер пропонує сертифіковану плівку, придатну до переробки, яка також підходить для гарячого наповнення та пастеризації. На Anuga FoodTec на стенді B-028 у залі 8.1 SN Maschinenbau представить повне рішення, розроблене в співпраці з SÜDPACK і Menshen, яке включає плівку, що переробляється, носики та пакувальну машину.


Завдяки використанню високоефективних плівок на основі поліпропілену концепція упаковки є сильною альтернативою звичайним структурам матеріалів із погляду як стійкості, так і продуктивності. Її ключовими характеристикам є висока ефективність використання матеріалів і можливість переробки, максимальний захист продукції, легка обробка та високий рівень надійності процесу. Додатковою перевагою є те, що практично пакети можна виготовляти власними силами на стандартних пакувальних машинах, що робить їх економічно ефективною альтернативою готовим пакетам.

 

Перероблений мономатеріал

Пакети виготовлені з використанням високоякісних плівок із сімейства продуктів Pure-Line від SÜDPACK. Плівки виготовлені на основі полімерного поліпропілену, тому класифікуються як із вторинної сировини. Завдяки PP-композиту клієнти також отримують вигоду від мінімального використання ресурсів, насолоджуючись оптимальною стабільністю пакета, низькою вагою упаковки та покращеним викидом вуглецю.

 

PP-носики з технологією MENSHEN LoTUS™ ідеально приєднуються до пакетів завдяки координації розподілу тепла та провідності. При правильному використанні це економить енергію та забезпечує рентабельний, високоякісний і безпечний виробничий процес.

 

Завдяки поєднанню плівок на основі поліпропілену та носиків стійкі пакети оцінюються як справжні рішення з одного матеріалу та можуть бути вставлені у відповідні петлі матеріалу.

 

Високий рівень безпеки продукції та надійності упаковки
Плівка SÜDPACK пропонує широке вікно для обробки, що дає змогу надійно герметизувати носики. Додатковою гарантією оптимальної якості упаковки є відмінна міцність з’єднання, що забезпечує максимальну герметичність і стійкість пакетів до розриву.

 

Для оптимального захисту продукту плівка на основі поліпропілену може бути індивідуально обладнана різними бар’єрами проти водяної пари, кисню або ультрафіолетових променів. Завдяки своїй термостійкості, матеріал також придатний до гарячого розливу та пастеризації.

 

Ефективна обробка з високим рівнем надійності та гнучкості процесу
На стенді SN Maschinenbau B-028 у залі 8.1 відвідувачі зможуть побачити, як поліпропіленову плівку SÜDPACK, що переробляється, і носики LoTUS Menshen можна ефективно та надійно обробляти на надзвичайно компактній машині для виготовлення пакетів. Це буде продемонстровано на нещодавно розробленому SN SPM 50.

 

Горизонтальна машина для виготовлення пакетів SPM 50 від SN Maschinenbau виготовляє до 4200 пакетів за годину та забезпечує безперервне виробництво понад 30 000 пакетів із носиком за восьмигодинну зміну за допомогою лише однієї бобіни плівки. Це еквівалентно річному обсягу виробництва 7 млн пакетів із носиком в одну зміну та до 21 млн в три зміни. Завдяки своєму компактному дизайну ця легка в обслуговуванні машина також може розміститися в тісних виробничих приміщеннях. Це дозволяє гнучко розміщувати її як безпосередньо біля фасувальної машини, так і в окремій кімнаті.

 

Загальна концепція з реальною доданою вартістю

Загалом інноваційна загальна концепція є не тільки стійкою, але й надзвичайно економічною. З одного боку, виробництво пакетів із рулонного матеріалу дозволяє істотно заощадити з погляду складського простору та витрат на логістику, а з іншого боку, значно зменшує витрати на пакети. Загальні інвестиції можуть окупитися менш ніж за рік. Власне виробництво пакетів із носиком із рулонної плівки також дає змогу виробляти пакети різних форм і розмірів, а також обробляти різні носики. Це дозволяє виробникам швидко пристосовуватися до змін попиту та скорочує час виконання робіт і виходу на ринок.

 

Джерело: SÜDPACK