Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

СТАРТУЄ РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ ЕКСПОНЕНТІВ НА INTERPACK 2026

28.03.2024

Натхненне великим успіхом Interpack 2023, триває конкретне планування наступної виставки, передбаченої 07–13 травня 2026 року. Приблизно за два роки до початку виставки офіційно розпочався етап реєстрації. Це дає компаніям з усього світу можливість забезпечити собі місце на провідній галузевій виставці.

 

Від стартапів до глобальних корпорацій: жоден бізнес не є занадто малим або занадто великим, щоб стати частиною цієї унікальної події. У 2026 році Interpack продовжить об'єднувати світову переробну та пакувальну промисловість і стане рушійною силою для майбутніх тем галузі.

 

Протягом семи днів буде представлено весь ланцюжок створення вартості галузі: від пакувальних машин і технології переробки, сировини для упаковки, пакувальних матеріалів та пакувальних засобів, виробництва пакувальних матеріалів, виробництва та друку упаковки, технології маркування та етикетування, логістики та транспортних технологій. Тут є продукція й послуги для всіх видів галузей застосування: харчові продукти, напої, кондитерські та хлібобулочні вироби, фармацевтика, косметика, непродовольчі та промислові товари.

 

Interpack та Components, паралельна виставка для постачальників галузі, минулого року прийняла 2 809 експонентів із 61 країни. І 95% із них хочуть повернутися. Одна з причин полягає в тому, що Interpack – це завжди про «великий бізнес»: 82% відвідувачів – топ-менеджери, які беруть участь в інвестиційних рішеннях.

 

Лист очікування на найбільшу у світі виставку галузі традиційно довгий, тому раннє бронювання є перевагою. Починаючи з 20 березня, експоненти можуть зареєструватися онлайн і забронювати бажаний стенд. Interpack 2026 відбудеться із 7 по 13 травня в Дюссельдорфському виставковому центрі. Всі зали знову будуть доступні. Буде продовжено новий розподіл залів за секторами галузі, який був запроваджений на останньому Interpack. Це полегшує відвідувачам ефективну навігацію по події.

 

Реєстраційні документи на Interpack та Components 2026 доступні за адресами:
https://www.interpack.com/en/Exhibit/Become_an_exhibitor  та
https://www.packaging-components.com/en/Exhibit/Become_an_exhibitor.

 

Експоненти 2023 року можуть використовувати свої попередні дані доступу для входу та реєстрації. Експоненти, які вперше потрапили на виставку, будуть покроково проходити процес реєстрації.

 

Джерело: Messe Düsseldorf