Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

04.03.2024

Безкоштовний вебінар
Четвер, 7 березня 2024 р
14:00 GMT / 15:00 CET



Переваги роботи з постачальником комплексних рішень
Зараз харчова промисловість стикається з численними викликами. Під час вебінару обговорюватимуться кілька ключових тем, у тому числі виклики, з якими стикається галузь, такі як перебої в ланцюжках поставок, нестабільність цін на сировину, брак робочої сили та зростання витрат на енергію. На вебінарі також будуть розглянуті стратегічні рішення для виробників продуктів харчування для пом’якшення цих проблем, наприклад використання інноваційних технологій для економії енергії та ресурсів.

 

Також буде висвітлено роль постачальників рішень, підкреслюючи важливість вибору правильного партнера для задоволення виробничих потреб і комерційних цілей. Це забезпечує узгодження з операційними цілями та допомагає підприємствам оптимізувати свою діяльність, зменшити витрати та підвищити загальну ефективність.

 

Одним із способів досягти цього для компаній є партнерство з постачальником повних лінійних рішень, який пропонує повний спектр продуктів і послуг, від проектування та проектування до виробництва та монтажу. Цей підхід забезпечує єдине місце для всіх їхніх потреб, забезпечуючи постійну якість і надійність, оскільки всі продукти та послуги надаються з одного джерела.

 

Приєднуйтеся до безкоштовного вебінару щоб дізнатися:
1. Які найбільші проблеми сьогодні постають перед харчовою промисловістю?
2. Які стратегії повинні використовувати виробники продуктів харчування, щоб впоратися з цими проблемами?
3. Як робота з постачальником комплексних рішень може допомогти оптимізувати виробництво харчових продуктів

 

Не пропустіть цей ексклюзивний вебінар

 

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ