Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ ЗНОВУ ЗУСТРІНЕТЬСЯ НА TAROPAK

24.09.2022

Змістовні конференції та технічні семінари, спеціальні галузеві зони, покази нових машин і роботів – все це чекатиме 26-28 вересня на відвідувачів виставки Taropak.
 
До Познані варто приїхати! 

 
В цьому році на виставці Taropak буде представлено  багато експонентів, які пропонують машини, упаковку та етикетки для промисловості, в т.ч. ATS-Tanner Polska, TFP, Filmat, Polpak, Comaco, igus, Condair Systems, Knauf Industries, Elesa + Ganter, KF Technologie, LG Automation, Nomatech, Opakomat, Pablo, Proster, Polpack, Orwak, VP Polska, Raion Software, Digit Pack, Brother, Boplan, Videojet, Radpak, Frost, Multiprojekt, Fatek Polska, FROMM Польща, Smurfit Kappa, Zing, Bugopak Польща, Kakado, Technipes, LG Automation або Mech Masz.
 
 
Конкурс за золоту медаль
 
П'ять виробів були відзначені на цьогорічному конкурсі «Золота медаль». Нагороди будуть вручені в перший день виставки, 26 вересня, під час церемонії нагородження на головній сцені в павільйоні 6.
 
Переможцями конкурсу «Золота медаль» на виставці «Таропак 2022» стали:
• Збірник екологічних документів GMUND BIO CYCLE - Büttenpapierfabrik Gmund GmbH & Co. KG / ZiNG S.A.
• RM - 55 HAI Пакувальна машина для пакетів - Radpak Packaging Machinery Manufacturer
• Картонний рюкзак для пікніка "NATURALNIE" - TFP Sp. z o.o.
• TruePaper - екологічна паперова стрічка - ATS-Tanner Polska Sp. z o.o.
• Роботизовані системи палетування - Дослідницька мережа ŁUKASIEWICZ, Промисловий інститут автоматизації та вимірювань PIAP
 

 
Спеціальні зони для професіоналів
 
Відвідувачі виставки Таропак зможуть відвідати кілька спеціальних галузевих зон, де різні компанії представлять свою діяльність або послуги. Одна з таких зон буде спільно створена Клубом пакувальників України. Будуть спеціально запрошені українські компанії, в т.ч. Pack Group, Vesna, Anfol та Pabags.
 
Наступну зону утворять члени Асоціації польських виробників самоклеючих етикеток - це буде можливість поспілкуватися з представниками компаній, що виробляють самоклейкі етикетки і краще пізнати середовище маркування в Польщі.
 
Зона Taropak Design буде представлена декількома компаніями, пов'язаними з дизайном і створенням оригінальної упаковки або пакувальних матеріалів. Ви побачите там, серед інших, спливаючу упаковку або кольорові пакувальні матеріали. Зону створять, зокрема, Burgopak Poland, Zing, Smurfit Kappa та NeuroData.
 
Великий простір знову займе Зона Польської пакувальної палати, де її члени представлять свою новітню продукцію, а додатково на одному з етапів відбудеться галузева конференція, організована PIO.
 
Новітні знання ринку
 
Виставка Таропак буде доповнена змістовними конференціями та зустрічами.
 
Відкриє сцену зустрічі друга конференція Taropak Design, під час якої експерти дадуть відповіді на кілька важливих для пакувальної індустрії питань: наскільки важливий маркетинг для цієї галузі, наскільки зовнішній вигляд упаковки впливає на продажі. або як позитивно вплинути на враження від відкриття упаковки замовником?  Крім того, під час конференції буде проведено айтрекінг-дослідження учасників заходу. Це буде можливість побачити, як наш мозок реагує на конкретні пакувальні рішення та що найбільше привертає увагу споживачів.
 
Гості виставки також зможуть взяти участь у третій конференції Taropak E-commerce.
 
Запрошені фахівці розкажуть, серед іншого, про те, чи правда, що клієнти масово повертаються до стаціонарних покупок, розглянуть, як переконати продавців використовувати екологічну та розумну упаковку в відправленнях електронної комерції, або зосередяться на поточних викликах ринку електронної комерції. Allegro Biznes – головний партнер конференції.
 
В черговий раз в PIO Zone відбудеться конференція, організована Польською пакувальною палатою, де запрошені експерти обговорять виклики і нові можливості в пакувальній галузі, в тому числі - Як планувати інвестиції в наш час, як повинна виглядати переробка пластикової упаковки або які новітні технології маркування продукції?
 
Крім того, відвідувачі зможуть взяти участь у безкоштовних технічних семінарах Low Cost Automation, які проводить Igus. Експерт зустрічі познайомить учасників із секретами LCA, розповість про доступні версії та параметри декартових роботів, дельта-роботів, роботів-скара та роботизованих рук від Igus.
 
Весь комплекс для харчової промисловості
 
Виставка «Таропак» відбудеться 26-28 вересня на Міжнародному виставковому центрі в Познані разом з виставкою «Полагра».
 
Taropak і Polagra — це комплексне поєднання харчової, виробничої та пакувальної промисловості в одному місці. Спільною частиною для обох подій є, серед іншого, виробничі лінії, пакувальні машини та харчова упаковка, а також галузеві події, дебати та тренінги, пов’язані з депозитною системою, розширеною відповідальністю виробника, а також останніми тенденціями та правилами, пов’язаними з маркуванням та виробництвом упаковки. Паралельно також проходитиме виставка «Смаки регіонів» (The Tastes of Regions Fair ) 24-26 вересня 2022 р.