Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

THE BEST PACKAGING IN LATVIA 2023

24.11.2023

Завершився національний конкурс The Best Packaging in Latvia 2023, який організовує Латвійська пакувальна асоціація з 1996 року. Національний конкурс на найкращу упаковку проходить щороку, свої роботи можуть подавати замовники упаковки, дизайнери, виробники, пакувальники та дистриб’ютори продукції. Цього року в конкурсі взяли участь 17 конкурсантів із 31 упаковкою та серією упаковок. Серед них 2 роботи надіслали дві компанії з України – ТОВ «ДРУКАРНЯ «АБРИС ПРИНТ», підрозділ виробництва упаковки PRO100BOX та «Виробнича фірма «Джеміні» ПП, ТМ Dream Pack.

 

У 2014 році між Клубом пакувальників України та Латвійською пакувальною асоціацією було укладено Договір про співробітництво і протягом багатьох років ми тісно працювали з різних питань. Зв’язки особливо зміцнилися, починаючи з 2022 року, коли у квітні Клуб пакувальників України запросив Латвійську пакувальну асоціацію до роботи у конкурсній комісії трьох національних конкурсів упаковки (Українська Зірка упаковки, Українська етикетка та Упаковка майбутнього).

 

За результатами всеукраїнських конкурсів на кращу упаковку та етикетку 2023 року для участі у національному конкурсі The Best Packaging In Latvia 2023 Латвійська пакувальна асоціація запросила до участі 2 упаковки: подарунковий набір з декоративною косметикою косметичного бренду ROB (ТОВ «ДРУКАРНЯ «АБРИС ПРИНТ», підрозділ виробництва упаковки PRO100BOX), та упаковку для новорічного подарунка MERRY CHRISTMAS («Виробнича фірма «Джеміні» ПП, ТМ Dream Pack).

 

За рішенням експертного журі та вболівальників:
ТОВ «ДРУКАРНЯ «АБРИС ПРИНТ», підрозділ виробництва упаковки PRO100BOX отримала:

- Відзнаку Латвійської пакувальної асоціації за візуальну якість групи упаковок для подарункового набору з декоративною косметикою косметичного бренду ROB та виконання функції відображення для презентації;

- 4 місце в оцінці відвідувачів міжнародної виставки Riga Food 2023.


 

 

«Виробнича фірма «Джеміні» ПП, ТМ Dream Pack отримала Відзнаку національних організацій ідентифікації GS1 Латвія за точне дотримання стандартів GS1 та ISO у відображенні та розміщенні символу штрих-коду EAN-13 на упаковці для новорічного подарунка MERRY CHRISTMAS.


 

Повний прес-реліз можна переглянути на веб-сайті LIA www.packaging.lv

 

Джерело: Латвійська пакувальна асоціація