Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ВЕБІНАР WPO: ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ УПАКОВКИ

02.02.2024

Ексклюзивна можливість отримати ідеї від світових лідерів дизайну та інновацій в упаковці на вебінарі «Глобальні тенденції упаковки», який організовує Всесвітня організація пакувальників (WPO).


Розгляд революційних тенденцій в упаковці, формування майбутнього пакувальної галузі.

 

Доповідачі:

 

Сильвія Вітале Ротта (Sylvia Vitale Rotta), президент Європейської асоціації брендів та упаковки (EPDA).
Народилася Сильвія Вітале Ротта в Танзанії в родині італійців, стала співзасновницею Team Creatif у 1986 році. Відтоді агентство стало світовим лідером у сфері дизайну, працюючи в 52 країнах із філіями по всьому світу. Сильвія, визнаний посол дизайну, отримала престижні нагороди та була посвячена в лицарі Міністерством закордонних справ Франції у 2017 році.

 

Соха Аталла (Soha Atallah), віцепрезидент Всесвітньої організації пакувальників (WPO), видатний міжнародний експерт з упаковки та маркетингу.
Соха Аталла має 24-річний досвід роботи, надала послуги з дизайну понад 250 глобальним промисловим компаніям. Протягом 16 років співпрацювала з UNIDO як експерт із пакування та маркетингу в арабському регіоні. Як віцепрезидент WPO та координатор конкурсу WorldStar керує глобальною присутністю WPO у світі. Значний внесок пані Сохи поширюється на заснування LibanPack у Лівані, де вона покращує розробку упаковки за допомогою таких ініціатив, як Arab StarPack. Соха Аталла має ступінь магістра з міжнародних відносин та економічного розвитку.

 

Модератор:

 

Лучіана Пеллегріно (Luciana Pellegrino), президент WPO та генеральний менеджер Бразильської пакувальної асоціації (ABRE).
Лучіана Пеллегріно має понад 26 років досвіду в пакувальній галузі. Очолюючи ABRE з 2002 року, вона керує стратегічними ініціативами, наголошуючи на позитивному впливі упаковки, проводячи оцінку ринку та вирішуючи питання регулювання. У глобальному масштабі, будучи членом правління WPO з 2002 року та віцепрезидентом із маркетингу з 2009 року, Лучіана підтримує організаційне зростання та ініціативи в інноваціях в упаковці, маркетингу, освіті, екологічному розвитку та збереженні продуктів харчування.

 

Вебінар безкоштовний і транслюватиметься в прямому ефірі.

Реєстрація тут: