Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЗУСТРІЧ В УНІВЕРСИТЕТІ ЛОГІСТИКИ

02.04.2022

 

31 березня 2022 р. делегація Клубу пакувальників у складі Вероніки Халайджі, Валерія Кривошея, Надії Кривошей та Олександра Кривошея відвідала Університет логістики (Poznan School of Logistics) у Познані.


Цей перший у Польщі приватний університет з логістики засновано 2001 р. Ініціатором його створення та засновником був проф. Анджей Корженовський, який став першим ректором Університету та перебував на цій посаді протягом 19 років.

  

Ініціював таку зустріч пан Анджей Корнацький, регіональний менеджер компанії Futamura і, за сумісництвом, – наш опікун тут, у Польщі. Загалом пан Анджей як фахівець вважає, що саме Україні після перемоги у війні з росією фахівці з логістики знадобляться найбільше. Тому досвід Університету логістики в Познані буде доречним.

 

У нашій зустрічі взяли участь засновник Університету проф. Анджей Корженовський, нинішній ректор Університету проф. Мацей Стайняк, керівник центру співробітництва з бізнесом д-р Матеуш Вілінські, фахівець бюро з набору на навчання, магістр Юлія Чапля. До речі, Юлія – українка, закінчила Університет логістики, а тепер працює в ньому.


Делегація Клубу пакувальників отримала повну інформацію, у тому числі візуальну, про організацію навчального процесу в Університеті (повний звіт буде розміщено в журналі «Упаковка», який вийде в електронному вигляді). Особливістю Університету є організація навчання студентів з України, зокрема, нині, коли йде війна. Університет робить все можливе й неможливе, щоб не втратити українських студентів, а підготувати їх для відбудови післявоєнної України.

 

Фахівці Клубу пакувальників поінформували своїх польських колег про діяльність Клубу, роботу з університетами, конференції та конкурси із студентами, магістрами та аспірантами. Запросили до участі в цих проєктах студентів Університету логістики. Домовилися розглянути пропозиції про співпрацю в редакційній та видавничій діяльності, у промоції Університету в українській пакувальній спільноті.