Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

AGROFUSION ВІДНОВИТЬ ПЕРЕРОБКУ ТОМАТІВ

22.02.2023

З початку повномасштабного вторгнення у Миколаївській області руйнувань зазнали три заводи компанії «Agrofusion».


фото з відкритих джерел

Про це повідомив засновник та директор компанії «Agrofusion» Сергій Сипко на зустрічі представників Данії та України з приводу планування подальшого відновлення Миколаєва, передає кореспондент «НикВести».

 

Сергій Сипко розповів, що заводи, які знаходились на лінії фронту, а саме в Вітовському і Снігурівському районах Миколаївської області, зазнали руйнувань

 

"У Миколаївській області ми збудували три заводи по переробленню томатів. Ці заводи входили до складу найкращих заводів в Європі. Наші заводи розташовані в Жовтневому (Вітовському, – ред.) районі Миколаївської області та в Снігурівському регіоні. Ці регіони знаходились на лінії фронту та дуже сильно постраждали", - додав Сергій Сипко.

 

Директор компанії «Agrofusion» запевняє, що роботу заводів з часом відновлять.

 

"Заводи будуть функціонувати точно. Ми намітили декілька програм по взаємодії федерації роботодавців України з федерацією роботодавців Данії. Перший крок ми вже зробили: в Миколаїв надіслали дизель-генератор, він не новий, але ми його відремонтували й поставимо на наступному тижні в госпіталі Снігурівки", – розповів Сергій Сипко.

 

Сергій Сипко підкреслив, що у 2021 році компанія «Agrofusion» заплатила 450 мільйонів гривень податку, а за 2022 рік всього 90 мільйонів гривень надійшло до бюджету.

 

"З двох тисяч співробітників залишилось 400 людей. Одна з важливих задач, яка перед нами стоїть – відновлення індустрії, потрібні робочі місця, податки та товари, які ми будемо постачати в Європу", - прокоментував Сергій Сипко.

 

Холдинг Agrofusion створений колишнім генеральним директором компанії «Сандора» Сергієм Сипко після продажу компанії PepsiCO. Група компаній Agrofusion виробляє томатну пасту ТМ «Інагро». Компанія є сертифікованими постачальником для таких підприємств: HJ Heinz, Unilever, PepsiCo, Coca-Cola, Nestle, Mars Foods та ін.

 

 

 Джерело: НикВести