Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ВІДКРИТТЯ НОВОГО ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ УПАКОВКИ В ЄВРОПІ

06.02.2024

У листопаді 2023 року компанія SIG офіційно відкрила свій Центр розробки упаковки вартістю 10 млн євро, розташований на території пакувальних заводів компанії в Лінніху (Німеччина). Центр прискорить розробку нової та найстійкішої упаковки і запропонує клієнтам SIG додаткову вартість.


Новий центр оснащений найсучаснішою технологією екструзії та фінішної обробки в поєднанні з передовими системами вимірювання якості та випробувальним обладнанням. Це значно підвищить технологічність упаковки в серійному виробництві, валідацію системи та потенціал для майбутніх цифрових технологій.

 

Оскільки попит на екологічніші варіанти упаковки зростає, новий Центр розвитку упаковки прискорить розробку інноваційних форматів упаковки та матеріалів для подальшого розширення лідируючої позиції SIG у екологічних пакувальних рішеннях. Він побудований відповідно до новітніх і найефективніших енергетичних стандартів.

 

Марсель Шопен (Marcel Schopen), керівник відділу випробувань, дослідно-прототипного заводу SIG: «У сучасній динамічній індустрії харчових продуктів і напоїв життєво важливо бути на крок попереду в розробці нових продуктів, і це однаково стосується упаковки продукту. Наш висококласний центр розробки упаковки означає, що ми зможемо підтримувати наших клієнтів швидше, за допомогою повних наскрізних рішень. Ми зможемо розробляти та перевіряти нові пакувальні рішення та інноваційні пакувальні матеріали ще швидше та ефективніше. Разом із нашими існуючими потужностями для спільного виробництва й тестування харчових продуктів і напоїв ми можемо виробляти картонні коробки, наповнювати продукти відповідно до правил гігієни харчових продуктів і пакувати їх на піддони, працюючи як мініфабрики пакування та харчових продуктів і напоїв від початку до кінця».

 

Гевін Штайнер (Gavin Steiner), головний технічний директор SIG: «Ми неймовірно пишаємося нашим новим Центром розробки упаковки. Він ідеально доповнює наші існуючі засоби та покращує нашу здатність запроваджувати проривні розробки й прискорювати вихід на ринок. Будуть зміцнені наші партнерські відносини з клієнтами, а також забезпечене обслуговування клієнтів. Завдяки інноваціям у сфері упаковки, які ми розробляємо на місці, ми встановлюємо курс на майбутнє зростання SIG в Європі та за її межами».

 

Джерело: SIG