Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ НА FORECH

29.11.2023

28 листопада 2023 р. Клуб пакувальників та Інформаційно-аналітичний центр «Упаковка» за підтримки DOW, Coca-Cola і Київського Міжнародного Контрактового Ярмарку на виставці FORECH провели конференцію «Пакувальна Індустрія (упаковка для HoReCa)».


Президент Клубу пакувальників в своїй доповіді розповіла про ринок HoReCa, яка упаковка використовується гравцями ринку і які українські виробники пропонують ту чи іншу упаковку, які тенденції ринку упаковки для HoReCa, існуюче Європейське та Українське законодавство.

 

Максим Байєр, Директор Департаменту Управління продуктами ТОВ «Компанія «Юнівест Маркетинг», розповів про нову розробку компанії – стакан UniCup без полімерного покриття.

 

Кирило Климовський, засновник ТОВ «Пебегс», навів у своєму виступі зразки, виконані на виробництві, використання паперових пакетів для вирішення маркетингових цілей.

 

В своїй доповіді Олександр Александров, директор представництва DOW в Україні, пояснив що таке біополімери, які вони бувають і різницю між ними.

 

Про вимоги до упаковки та виробників упаковки в проєктах нових законодавчих актах розповів голова виконавчого комітету УКРПЕК Володимир Слабий.