Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

VERALLIA ПРИДБАЄ П'ЯТЬ ЦЕНТРІВ ОБРОБКИ СКЛОБОЮ

16.11.2023

Європейський виробник скляної упаковки Verallia Group уклав угоду з Santaolalla Group про придбання п'яти центрів обробки склобою.


Цей крок спрямований на просування екологічних ініціатив Verallia та збільшення використання переробленого скла в упаковці.

 

Verallia домовилася про купівлю трьох компаній Santaolalla Group: Ecosan Ambiental, Ecolabora та Vidrologic в Іспанії та Португалії.

 

В результаті угоди виробник скляної упаковки придбав п'ять нових заводів з переробки скляних відходів, як для промислового листового, так і для порожнистого скла.

 

З придбанням Ecosan, Verallia тепер має чотири додаткові об'єкти обробки склобою: два в Бургосі, один в Торрелавезі (Сантандер) і один в Квері (Гвадалахара).

 

Verallia розширює свою участь у важливому етапі процесу переробки – логістиці збору скла для переробки, придбавши компанію Ecolabora.

 

Нарешті, виробник упаковки придбав другий завод з обробки плоского скла, один в Анадії, Португалія, через компанію Vidrologic.

 

Генеральний директор Verallia Group Патріс Лукас (Patrice Lucas ) сказав: «Як лідер нашої галузі, ми повинні бути тими, хто стимулюватиме трансформацію, рухаючись далі та швидше, просуваючи економіку замкненого циклу.