Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НАЙБІЛЬШИЙ У СВІТІ ЗАВОД VCI-ПЛІВКИ ЗБІЛЬШУЄ ПОТУЖНІСТЬ

16.01.2024

Той факт, що компанія Cortec® Advanced Films (CAF) серйозно ставиться до виробництва плівок і пакетів VCI (Vapor Corrosion Inhibiting), підтверджується значними інвестиціями, які генеральний директор Cortec нещодавно зробив у нову сучасну співекструзійну лінію на заводі в Кембриджі (Міннесота). Нова багатомільйонна лінія E23 обіцяє принести користь як клієнтам, так і співробітникам, оскільки CAF продовжує прокладати нові шляхи, розширюючи портфоліо спеціальних плівок і пакетів.


Оновлення технології
Нове обладнання дозволить CAF значно збільшити обсяги виробництва співекструдованих плівок і дасть працівникам можливість змінювати допуски одним натисканням кнопки. Попередній співекструдер потребував ручного регулювання і мав приблизно 60% потужності нового екструдера. Це вдосконалення значно підвищить ефективність як для спеціальних плівок, так і для будь-якого стандартного продукту VpCI®, який CAF може із часом вибрати для роботи на обладнанні. E23 може екструдувати рукави шириною до 75 дюймів (190,5 см) і листи шириною до 150 дюймів (381 см). CAF сподівається відтворити ефективність і кращий контроль нової технології, додавши додаткові лінії співекструзії в майбутньому.

 

Переваги співекструзії
Незважаючи на те, що E23 можна використовувати для виготовлення будь-якої плівки Cortec®, він спеціально розроблений для виробництва спеціальних плівок, таких як Cor-Pak® VpCI® Stretch Film, Eco Wrap® (сертифікована промислово компостована стретч-плівка*) та EcoSonic® VpCI®-125 HP Permanent ESD Films (подвійний захист від корозії + ESD). Для кожної з них потрібні спеціальні смоли, які містяться в різних шарах плівки для кращої продуктивності та/або економічності кінцевого продукту. Деякі характеристики також роблять лінію E23 кращою для екструдування мішків CAF VpCI®-126 Top-Seal із зіп-застібками для захисту від корозії в циклі WIP (Work In Process). E23 також буде ідеальним для розробки нових продуктів. Тім Блісс, керівник виробництва в CAF, прокоментував: «Скажімо так: це відкриває світ можливостей для досліджень і розробок».

 

Підвищена здатність, підвищений моральний дух
За словами генерального директора та засновника Cortec® Бориса Мікшича, це оновлення призведе до «збільшення потужності… до 40 млн фунтів високоякісних запатентованих VpCI® і компостованих плівок і мішків на найбільшому в світі заводі VCI-плівок, повністю інтегрованому з власною лабораторією компаундування, екструзії, друку, переробки та цілодобового контролю якості». Співробітники CAF також із ентузіазмом сприймають нову інвестицію. За словами їхнього менеджера з виробництва, «[вони] надзвичайно схвильовані цим – надзвичайно схвильовані. Це чудове абсолютно нове обладнання, яке [зробить] їх роботу простішою».

 

Незабаром шукайте продукти лінії E23!
Ті, хто замовляє спеціальні плівки, згадані вище, можуть очікувати, що продукти будуть виходити з нової лінії співекструзії E23 дуже скоро, оскільки CAF запустить виробництво на E23 цього грудня. Зв’яжіться з компанією Cortec®, щоб дізнатися більше про замовлення цих найкращих плівок і пакетів!