Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЕЛЕКТРОННІ ЕТИКЕТКИ ВІД MARZEK ДЛЯ ВИНА

15.11.2023

Новий Регламент ЄС про харчування зобов'язує виноградарів розкривати харчову цінність та інгредієнти своєї продукції. Спільно з партнером по співпраці Bottlebooks, компанія Marzek Etiketten+Packaging створила рішення, яке дозволяє інтегрувати цю інформацію у виробництво винних етикеток у законодавчо відповідний, простий та економний за часом спосіб.


Новий регламент ЄС передбачає, що всі вина, ігристі та ароматизовані вина, вироблені з 8 грудня 2023 року, будуть забезпечені інформацією про харчову цінність та списками інгредієнтів. Вперше в харчовій промисловості ця інформація також може бути доступна за допомогою QR-коду. Таким чином, інформація може бути своєчасно доступна за допомогою так званих електронних етикеток, щоб відповідати правовій базі Постанови про харчову цінність. Ще однією великою перевагою електронних етикеток є те, що дані відображаються на мобільному телефоні відповідною мовою. Це позбавляє експортерів вина від необхідності перекладати таблиці харчової цінності.

 

Marzek Etiketten+Packaging, австрійський лідер на ринку етикеток для вин, і Bottlebooks, єдиний постачальник глобальних систем управління даними про продукцію спеціально для виноробної промисловості та напоїв, тепер розробили надзвичайно просте та практичне рішення для цього. Під час виготовлення винних етикеток QR-код створюється компанією Marzek Etiketten+Packaging і виготовляється в один етап. Кожен QR-код також є цифровим посиланням GS1, яке використовується для створення товарів з веб-доступом і містить глобальний номер товару (скорочення від Global Trade Item Number) для унікальної ідентифікації в усьому світі. Після цього виробники отримають посилання від Marzek, за яким вони зможуть додати інформацію до електронної етикетки Bottlebooks дуже простим і юридично відповідним способом.


Під час виготовлення винних етикеток QR-код створюється компанією Marzek Etiketten+Packaging і виготовляється в один етап. Кожен QR-код також є цифровим посиланням GS1, яке використовується для створення товарів з веб-доступом і містить глобальний номер товару (скорочення від Global Trade Item Number) для унікальної ідентифікації в усьому світі. Після цього виробники отримають посилання від Marzek, за яким вони зможуть додати інформацію до електронної етикетки Bottlebooks дуже простим і юридично відповідним способом.