Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

EREMA ВСТАНОВЛЮЄ СТАНДАРТИ ПЕРЕРОБКИ ПЕТ

21.03.2024

Коли мова заходить про ефективну та безпечну переробку ПЕТ-відходів, EREMA може спиратися на цінний досвід. Пляшкові системи, виготовлені австрійським виробником машин для переробки, мають 25-річний досвід на ринку. Майже половина пляшкових систем, поставлених за останні три роки, була встановлена в Азії. Дедалі більшого значення там набуває виробництво rПЕТ, сумісного з харчовими продуктами, а також у текстильній промисловості. EREMA вражає найвищими стандартами якості та не лише легко перевершує граничні значення європейських та північноамериканських органів безпеки харчових продуктів, визнаних у всьому світі, але й відповідає специфікаціям світових брендів. На виставці Chinaplas у Шанхаї з 23 по 26 квітня 2024 року експерти EREMA будуть готові поділитися своїм досвідом із відвідувачами виставки, зацікавленими в переробці.


Постійне зростання промисловості ПЕТ, особливо в Азії та Африці, підвищує попит на рішення для переробки відходів ПЕТ.

 

«Ми пропонуємо правильні системи для конкретних вимог, у тому числі для прямого контакту з харчовими продуктами», – зазначає Джеймс Цю (James Qiu), генеральний менеджер EREMA Shanghai.

 

Центральним елементом є перевірена технологія VACUREMA®, яку міжнародний виробник машин запустив 25 років тому і відтоді постійно розвиває. Понад 400 систем ПЕТ для харчових продуктів працюють у всьому світі з використанням різних технологій, таких як VACUREMA® Basic, Advanced, Prime, MPR і VACUNITE®, що забезпечує загальну потужність понад 4 млн т на рік. Тільки за останні три роки EREMA поставила 100 систем для ринку пляшок. Майже 60% із них – це рішення «від пляшки до пляшки». Решта розподіляється між сегментами «від пляшки до листа», ПЕТ-стрічкою та «від пляшки до волокна», який стає все сильнішим.

 

Джерело: EREMA