Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

WINDMÖLLER & HÖLSCHER ПРЕДСТАВИТЬ ЖИВІ ДЕМОНСТРАЦІЇ НА DRUPA 2024

18.03.2024

Під гаслом «Будьте в курсі – відкривайте. Підключайтеся. Впроваджуйте інновації» виробник машин Windmöller & Hölscher візьме участь у виставці drupa 2024 у Дюссельдорфі (Німеччина), і у внутрішній EXPO у штаб-квартирі компанії в Ленгеріху. Основну увагу буде зосереджено на останніх розробках та інноваціях у технології друку для індустрії гнучкої упаковки.

 

«Вперше за вісім років ми матимемо можливість наживо представити нашим клієнтам і партнерам інновації в наших машинах і продуктах на drupa. Незалежно від того, йдеться про тиск витрат, стійкість чи оцифрування, виклики на ринку друку упаковки зросли останніми роками. Базуючись на нашому унікальному портфоліо друкарських машин, ми представлятимемо передові рішення та запрошуватимемо наших відвідувачів відкрити для себе інноваційні технології, підключитися та взяти участь у них», – говорить Саша Вітт (Sascha Witt), директор із продажів W&H.

 

СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА ФЛЕКСОДРУКУ
На стенді W&H (зал 15, стенд A51) відбуватимуться живі демонстрації машин за певним розкладом протягом дня.

 

«Світова прем’єра відзначатиме нову кульмінацію флексодруку», – заявляє Фалько Пепенмюллер (Falco Paepenmüller), генеральний директор W&H.

 

Крім того, можна на власні очі побачити найсучасніший глибокий друк на друкарській станції HELIOSTAR II, найсучаснішій глибокій машині W&H для дуже високих швидкостей і найскладніших матеріалів. Екологічне використання чорнил і матеріалів, а також енергоефективне сушіння будуть на першому місці.

 

Ще один акцент буде на автоматизації та цифрових системах, які підвищують ефективність.

 

«Останніми роками ми постійно вдосконалювали сімейство систем огляду та допомоги EASY, а також будемо демонструвати відвідувачам досягнення в цій галузі», — говорить генеральний директор.

 

Співекспонент GARANT Maschinen, дочірня компанія, що спеціалізується на обладнанні для пакування паперу, представить MATADOR e.Bag, машину для електронної торгівлі пакетами.

 

«Жива демонстрація цієї машини із серії e.BAG приверне увагу до екологічно чистих сумок для електронної комерції», – каже Торстен Бердінг (Torsten Berding), керуючий директор GARANT.

ВНУТРІШНЯ EXPO В ЛЕНГЕРІХУ
Під час drupa компанія W&H проводить внутрішню EXPO з більш ніж 10 демонстраціями машин у своєму технологічному центрі площею 10 000 кв. м у штаб-квартирі компанії в Ленгеріху, лише за дві години на північ від Дюссельдорфа. Відвідувачі можуть відчути технічні переваги та піонерські застосування у сфері друку, екструзії, переробки паперу та полімерів на W&H та GARANT.

 

Буде представлено весь портфель флексографських і глибоких пресів W&H. Одним із визначних моментів буде унікальна можливість побачити демонстрацію повністю автоматизованої флексографської машини VISTAFLEX II. MIRAFLEX II із вбудованою технологією продемонструє свою універсальність і гнучкість для різних застосувань. Крім того, високоефективне рішення для флексографічного друку NOVOFLEX II змінює галузеві стандарти, пропонуючи друк без відскоків зі швидкістю до 600 м/хв. У глибокому друку HELIOSTAR II показує, як досягти стабільного та високошвидкісного друку.

 

Переробники можуть ознайомитися з можливостями та функціями FLEXA II, друкарської машини стекового типу для тривалого повторення. Екструдери також отримають уявлення про лінію для роздувної плівки VAREX II і лінію для лиття плівки FILMEX II, а також про системи автоматизації та допомоги TURBOSTART і EASY2 Change. Експерти W&H представлять ці машини, щоб продемонструвати, як технологія може допомогти досягти легкої зміни продукту, швидкого запуску машин та ефективного й прибуткового часу безвідмовної роботи. Під час drupa також відбудеться внутрішня EXPO в технологічному центрі GARANT. Відвідувачі можуть побачити машини, які демонструють інноваційні рішення для паперової упаковки для найактуальніших тем ринку.

 

Усі бажаючі можуть зареєструватися на стенді W&H на drupa або на сайті W&H , до кінця березня.

 

Джерело: W&H