Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

БАР’ЄРНІ ПОКРИТТЯ SIEGWERK, ПРИДАТНІ ДО ПЕРЕРОБКИ

15.03.2024

Siegwerk, один із провідних світових постачальників друкарських фарб і покриттів для упаковки та етикеток, співпрацює з DG Press, фахівцем із виробництва гібридних рулонних офсетних гільзових машин для гнучкої упаковки та друку етикеток із понад 100 рукавних офсетних машин, встановлених по всьому світу, для виробництва функціональних мономатеріальних пакувальних структур для упаковки для харчових продуктів.


Разом обидва партнери прагнуть продемонструвати ефективне виробництво мономатеріальної упаковки для харчових продуктів із використанням кисневого бар’єру. Для досягнення необхідних бар’єрних властивостей використовуються інноваційні покриття Siegwerk Cirkit® OxyBar BC 1582 та Cirkit® Heatguard 2K Overprint Varnish. Покриття наносяться за один прохід разом із друком і лакуванням за допомогою гібридної рулонної офсетної друкарської машини DG press.

 

Cirkit® OxyBar від Siegwerk – це інноваційне покриття для захисту від кисню, яке забезпечує тривалий термін придатності, особливо для упаковки для сухих харчових продуктів. Покриття можна наносити як на флексографських, так і на глибоких пресах на швидкості промислової машини на різних підкладках, що забезпечує чудову прозорість. Із Cirkit® Heatguard, у свою чергу, Siegwerk пропонує низку термостійких лаків, які забезпечують хорошу продуктивність на високошвидкісних лініях FFS (Form, Fill and Seal) зі структурами з моно-ПЕ. Вони мають чудову стійкість до стирання та подряпин, що забезпечує перехід до структур поверхневого друку.

 

Джерело: Siegwerk