Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

CIRCULENRENEW ДЛЯ ПЛЯШЕЧОК ДЛЯ ГОДУВАННЯ

08.01.2024

LyondellBasell і Pigeon Singapore (виробник високоякісних засобів для догляду за мамою та дитиною для регіонів Південно-Східної Азії, Близького Сходу, Африки та Океанії) оголосили в кінці грудня 2023 р. про співпрацю з просування сталих досліджень та зусилля щодо розробки дитячих пляшечок для годування.


В оновленій серії пляшечок для годування Pigeon використовуватиметься поліпропілен Circulen Renew на біологічній основі, виготовлений компанією LyondellBasell,що є частиною переходу Pigeon від використання 100% звичайного поліпропілену.

 

Поліпропілен Circulen Renew від LyondellBasell на біологічній основі використовується в кришці та ковпачку оновлених скляних Pigeon SofTouch™ T-Ester, PPSU та скляній пляшечці для годування (перші три пляшечки зліва), а також у кришці, ковпачку та самій пляшечці для годування з поліпропілену та пляшечці із соломинкою з поліпропілену (дві останні пляшки). Вони також використовуються в ручках пляшки з соломинкою.

 

Полімери LyondellBasell Circulen Renew виготовляються з відновлюваної сировини, отриманої з біовідходів і залишкових масел, таких як використана кулінарна олія. Ця сировина використовується у звичайних виробничих процесах разом зі звичайною сировиною та розподіляється на продукти Circulen Renew із застосуванням підходу балансу маси, сертифікованого ISCC PLUS. Використання відновлюваної сировини забезпечує менший вуглецевий слід порівняно з використанням сировини на основі викопного палива.