Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

MONDI РОЗШИРЮЄ АСОРТИМЕНТ КРАФТ-ПАПЕРУ

12.12.2023

 

Британська компанія Mondi, що займається екологічною упаковкою та папером, оголосила про розширення існуючого асортименту насиченого крафт-паперу під назвою «Advantage MF Boost».


Advantage MF Boost, розроблений для використання в ламінованих системах, являє собою невибілений і натуральний коричневий крафт-папір, який має пористі властивості.

 

Це крафт-папір, виготовлений із використанням відповідально отриманої целюлози зі Швеції та Австрії, а також доступний у FSC- або PEFC-варіантах.

 

У Mondi розповіли, що цей крафт-папір підходить для різних декоративних і компактних ламінатів.

 

Він також може використовуватися конвертерами, оскільки забезпечує високу однорідність, консистенцію продукту та оптимізоване поглинання смоли.

 

Ці зусилля допоможуть збільшити обсяги цього крафт-паперу для подальшого його впровадження в різних галузях промисловості, включаючи виробників технічних плівок, стільниць і будівельних панелей тощо.

 

Компанія Mondi, що займається пакуванням і папером, розширила асортимент і збільшила обсяги виробництва свого насиченого крафт-паперу Advantage MF Boost, щоб запропонувати клієнтам більше можливостей.

 

За словами Mondi, Advantage MF Boost – це насичений крафт-сорт, який підходить для різноманітних декоративних і компактних ламінатів. Цей клас забезпечує оптимальне поглинання смоли, більшу однорідність і стабільну продукцію для конвертерів.

 

Цей крок спрямований на покращення та розширення послуг для виробників внутрішніх та зовнішніх будівельних панелей, стільниць, меблів та технічних плівок.

 

Mondi максимізує потужності по всій мережі заводів, забезпечуючи збільшення виробництва насиченого крафту в Mondi Frantschach в Австрії та Mondi Dynäs у Швеції.

 

Розширення є доповненням до раніше оголошених інвестицій у нову папероробну машину на заводі в Штеті в Чеській Республіці та подальшого підвищення ефективності виробництва.